Bestuur
Wim Wensink - Voorzitter

Geboren en getogen in Hall en met een lidmaatschap van inmiddels ruim 30 jaar bij muziekvereniging Eendracht Eerbeek is Wim Wensink een fervent muziekbeoefenaar. Zijn instrument is bastrombone en hij speelt al jarenlang in diverse orkesten en ensembles. Naast de individuele muzikale ontwikkeling gecombineerd met het samen musiceren in orkestvorm hebben aspecten als organisatie, fondsenwerving en public relations zijn interesse. Als voorzitter van de Stichting KIEMM is het zijn doel om samen met het bestuur, de KIEMM-initiatiefnemers en de KIEMM-vrijwilligers een organisatie neer te zetten die op een blijvend brede steun kan rekenen van burgers, bedrijfsleven en overheid.


Wim de Wit - Secretaris en Penningmeester

Als penningmeester en secretaris van KIEMM is Wim de Wit verantwoordelijk voor een accurate financiële verslaglegging. Elke uitgave die door KIEMM wordt gedaan wordt door Wim op noodzaak en juistheid beoordeeld. Naast de financiële verantwoordelijkheid bij KIEMM is Wim tevens muzikant. Begonnen als bugelist bij Eendracht Eerbeek speelt hij inmiddels alweer jarenlang op hoog niveau euphonium. Niet alleen in Eerbeek maar ook bij de Douane Harmonie, onderdeel van de Belastingdienst.


Liane van der Veen - van Schoonhoven - Bestuurslid

Initiatiefnemer en verantwoordelijk voor de uitvoering van KIEMM is Liane van der Veen. Sinds 1980 is van der Veen verbonden aan muziekvereniging Eendracht uit Eerbeek. Van 2002 tot 2010 was zij voorzitter van dit fanfareorkest dat uitkomt in de hoogste divisie van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen KNFM. Liane speelt hoorn in de fanfare van Eendracht. "Met KIEMM hebben we muziek weer teruggebracht in het onderwijs zodat elk kind in Eerbeek er kennis mee maakt. En dat inmiddels al meer dan 8 jaar! Ik ben er trots op dat we dit met ons team van vrijwilligers, met de medewerking van de scholen en de steun van onze donateurs, zo voor elkaar krijgen".
KIEMMEerbeek

      Join the conversation